Контракти.ua

533  —  09.04.21
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» пояснив, які ТОП-5 речей повинні бути в гардеробі сучасного чоловіка
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» пояснив, які ТОП-5 речей повинні бути в гардеробі сучасного чоловіка

Незабаром настануть теплі дні, тому час оновити гардероб. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара розказав, які речі обов'язково повинен  мати чоловік, який хоче виглядати стильно та сучасно.

Деяким чоловікам важко відмовитися від звичних штанів і светрів та обрати щось нове та стильне. Але коли-небудь все ж таки варто почати це робити. Що саме сьогодні в тренді? Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара запропонував ТОП-5 речей.

Штани-карго

Вони мають вільний крій, є кілька кишень, а знизу вставлена резинка. Штани-карго підходять чоловікам, які ведуть активний спосіб життя та прагнуть щодня виглядати по-різному.

Фішка: обирайте світлі відтінки, вони освіжають образ і роблять його більш стильним і модним. Наприклад, пісочний або бежевий.

Сорочка-куртка

Це гібрид між двома речами, які часто обирають та носять чоловіки. Під неї можна надіти футболку та носити розстебнутою.

Фішка: якщо у вас є невеличкий… живіт – обирайте світлу футболку, тоді вертикальна лінія світлого кольору, яка з’явиться між двома бортами сорочки-куртки, візуально витягне фігуру.

Сорочка oversize

Дуже стильний останнім часом фасон, який допомагає худорлявим чоловікам виглядати мужньо завдяки oversize, а тим, у кого є зайва вага, приховати об’єми.

Фішка: обирайте світлий колір, тому що oversize темного кольору виглядає мішкувато. Під світлу сорочку можна надягнути темну футболку. Наприклад, темно-сіру, а до такої футболки пасуватимуть світло-сірі брюки-карго.

Укорочені брюки

Цей фасон нам подарували скандинави. Також сьогодні дуже стильно підвертати штанини. Завдяки укороченим або підвернутими штанинам ноги чоловіка виглядають сильними та красивими.

Фішка: чоловікам властиво обирати штани на 1-2 розміри більші. Але з укороченими брюками цей номер не пройде, інакше ви виглядатимете кумедно. Під такі брюки носіть взуття без шкарпеток.

Різнокольорові кросівки

Сьогодні їх носять в поєднанні з будь-яким одягом. Але що стосується кольору, то зазвичай чоловіки обирають білий або чорний. Зверніть увагу на кросівки, в дизайні яких є хоча б три кольори. Наприклад, чорний, блакитний та жовтий.

Фішка: така гамма, як 1 темний + 2 світлих і яскравих кольори = найкращий варіант. Яскраві кольори (наприклад, гірчичний або помаранчевий) створюють настрій. Вони динамічні, емоційні і помітні.

 

Статьи по теме
Стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про ТОП-5 модних трендів 2022 року
Стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про ТОП-5 модних трендів 2022 року

2022-й рік обіцяє запам’ятатись яскравими та досить сміливими образами. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Григорієм Германом стилістка і fashion-аналітик розповіла, які модні рішення у 2022-му році допоможуть привернути до себе увагу та на яких кольорах варто зосередитись, поповнюючи гардероб.
12.01.22 — 728

У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року
У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» розповіли, у якому одязі варто зустрічати Новий рік, та які тренди стануть найпопулярнішими у 2022.
29.12.21 — 536

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком

У вас стрункі ніжки, гарні стегна і груди – є що показати, але животик псує всю «картину»… Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» розповів, яких речей час позбутися, щоб перестати підкреслювати недоліки фігури.
22.11.21 — 573