Контракти.ua

643  —  27.03.21
Україну визнали найкращою країною для ІТ-аутсорсингу
Україну визнали найкращою країною для ІТ-аутсорсингу

Британська організація Global Sourcing Association визнала Україну найкращою країною світу для ІТ-аутсорсингу.

Таку інформацію у Фейсбуку оприлюднило посольство України у Великій Британії.

«Global Sourcing Association оголосила Україну переможцем у щорічній номінації Delivery Destination of the Year! Це чергове визнання українського ІТ-сектора, зміцнення нашого глобального бренду та серйозний аргумент для українських компаній під час контактів із потенційними британськими та іншими іноземними замовниками», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що саме посольство мало честь представити здобутки вітчизняної ІТ-індустрії перед професійним журі: «Для посольства це стало великою відповідальністю, адже заявка України та онлайн-виступ перед журі оцінювались представниками індустрії, баєрами та постачальниками аутсорсингових послуг, а також юридичними та консалтинговими компаніями, які працюють у галузі».

У дипмісії наголосили, що «перемога у єдиній глобальній номінації - свідчення успіху галузі, яка стала справжнім драйвером української економіки у 2020 році».

«Також наші вітання компанії Ciklum International з перемогою у номінації Retail Project of the Year за розробку B2B маркетплейсу для Metro, а також іншим фіналістам - компаніям N_іX та ELEKS, які потрапили у шортлист», - вказали у посольстві. І додали, що експорт IT-послуг з України до Великої Британії у 2020 році зріс на 50%, сягнувши $350 млн.

Статьи по теме
Twitter продає
Twitter продає "галочки" терористам та російським державним ЗМІ

Соціальна мережа Twitter, яка належить Ілону Маску, продає свою синю "галочку" терористам із Хезболли, російським державним ЗМІ і не лише.
17.02 — 272

Експорт IT-послуг з України минулого року скоротився на 7%
Експорт IT-послуг з України минулого року скоротився на 7%

За період із січня по листопад 2023 року експорт ІТ-послуг з України впав на 7,3%, порівняно з аналогічним періодом 2022 року.
05.01 — 307

Twitter може втратити понад 75 млн доларів через скандальне висловлювання Маска, - NYT
Twitter може втратити понад 75 млн доларів через скандальне висловлювання Маска, - NYT

Відмова великих компаній купувати рекламу в соцмережі Twitter може призвести до втрати 75 млн. доларів.
27.11.23 — 456