Контракти.ua

414  —  10.03.21
Можливості онлайн-бухгалтерії СМАРТФІН.UA
Можливості онлайн-бухгалтерії СМАРТФІН.UA

Якщо ви керуєте бухгалтерською фірмою або надаєте бухгалтерські послуги, і поки не знайшли зручну програму для ведення обліку, пропонуємо протестувати СМАРТФІН.UA!

СМАРТФІН.UA - це українська онлайн-бухгалтерія, метою якої є автоматизація рутинних процесів та полегшення повсякденної роботи бухгалтера. Програма обіцяє взяти на себе однотипні розрахунки, які щомісяця повторюються та віднімають безліч робочого часу та сил у фахівця.

Проект було створено в 2013 році як хмарний сервіс по розрахунку заробітної плати. З 2020 року СМАРТФІН.UA функціонує як повноцінна онлайн-бухгалтерія.

Функції програми СМАРТФІН.UA

Програма працює в сегменті малого та середнього бізнесу, тому впроваджені функції відповідають саме його потребам. Після реєстрації користувачам доступні інструменти:

    для нарахування заробітної плати, розрахунку податків, відпускних, лікарняних, відряджень, компенсації, простоїв.

    для обліку робочого часу та формування графіків роботи будь-якої складності;

    для автоматичного формування кадрових документів та звітів, які можна роздрукувати або зберегти у форматі PDF.

    для обліку доходів та витрат, створення рахунків, актів та накладних, ведення каси і банку, обліку залишків товарів на складі, автоматичного формування оборотно-сальдових відомостей.

Які переваги користування програмою?

    доброзичлива технічна підтримка, яка навчить користуватись програмою, допоможе налаштувати розрахунки, швидко відреагує на будь-який запит користувача щодо функціоналу програми.

    не потрібно наймати програміста, який підлаштує програму під запит або виконає оновлення. Всі оновлення відбуваються автоматично, всі зміни законодавства миттєво враховуються.

    можна працювати без прив'язки до робочого місця. Передбачена робота у браузері з з будь-якого комп'ютера, під’єднаного до всесвітньої мережі.

    вся інформація в програмі надійно шифрується та захищається протоколом SSL. Хмарні дата-сервери, які використовує онлайн-бухгалтерія СМАРТФІН.UA захищаються краще, ніж офісні комп'ютери.

    інтерфейс програми простий, без зайвих деталей, в ньому зручно працювати з даними тривалий час. Наявність підказок та навчальних відео допомагають працювати ефективніше.

    для ефективної співпраці з корпоративними клієнтами команда проекту СМАРТФІН.UA призначає персонального менеджера та технічного спеціаліста, створює окремий чат для швидкої комунікації в менеджері, навчає всіх співробітників бухгалтерської фірми працювати з інструментами програми. Можливе доопрацювання програми під конкретний запит.

Вартість користування послугами СМАРТФІН.UA?

Після реєстрації в програмі для користувача розпочинається триденний тестовий (безкоштовний) період, за який можна протестувати всі інструменти і визначити, чи підходить програма саме вам. Якщо підходить, її вартість складе:

    250 грн - щомісяця за 1 організацію;

    150 грн - щомісяця за 2 та більше організацій;

Для корпоративних клієнтів діють гнучкі тарифи та індивідуальні ціни.

Програма СМАРТФІН.UA дозволяє економити час та ресурси, збільшити кількість клієнтів, позбутися рутинної, однотипної роботи. Зареєструватись та протестувати функціонал можна за посиланням.