Контракти.ua

268  —  10.03.21
Пошук майстрів в інтернеті: переваги і недоліки
Пошук майстрів в інтернеті: переваги і недоліки

За допомогою інтернету здійснюється більш швидкий вибір кандидатур, ніж в реальності. Ви заочно знайомитеся з людиною, результатами її праці, оцінюєте важливі професійні показники, не витративши ні хвилини на спілкування з потенційним кандидатом. На цьому етапі відбувається відсів потенційних претендентів, що звужує коло для пошуку відповідних фахівців.

Схема підбору персоналу

З десяток найбільш відомих ресурсів, таких як Work.ua, Rabotaplus, 101.com.ua, орієнтовані на розміщення вакансій від комерційних осіб. Претендент може передзвонити, вислати резюме, а потім довго чекати рішення щодо його кандидатури. Ще один варіант пропонує на платній основі отримати доступ до бази здобувачів, чиї резюме зберігаються роками. Так відбувається в компаніях. Коли потрібен фахівець в приватному порядку, все відбувається аналогічно. Єдиним «мінусом» є відсутність інформації про сайт, де зібрані ці професіонали.

Онлайн-платформи надання послуг збирають базу виконавців, під яких клієнти надають список завдань. Детально це розписано тут: https://bigkyiv.com.ua/poshuk-riznyh-spetsialistiv-v-interneti/. Замовники самі вибирають, до кого звернутися. Це зручно, бо, крім професійних навичок, в деяких випадках важлива комунікаційна відповідність. Широкі вікові рамки допомагають величезній кількості фахівців стати корисними в різних сферах діяльності. Практично в кожному місті України вдається знайти фахівця під конкретні запити.

Нюанси в пошуку потрібного помічника

Що писати в оголошенні ви і самі знаєте. Хочеться звернути увагу на деякі моменти в успішному підборі кандидата.

1. Робота буває терміновою і тривалою за часом. Обов'язково вказуйте, який обсяг передбачається виконати, намічайте терміни.

2. Місце, куди потрібно приїхати вибраній особі. В особистій бесіді з виконавцем ви повідомляєте йому повну адресу, а для первинної інформації відзначаєте населений пункт (якщо це велике місто, то додайте назву вулиці). Люди повинні орієнтуватися, куди саме доведеться їхати, навіть якщо поки вони ще не співпрацюють з вами. Наприклад, якщо написати «Київська область», то в зазначеному радіусі знаходиться занадто багато містечок і сіл.

3. Ваші очікування. Яким би вас хотілося бачити результат? Що повинен зробити виконавець, щоб робота стала виконаною? Чи будете ви прислухатися до його пропозицій щодо виконання завдання або ж хочете, щоб виконавець діяв відповідно до чітких інструкцій, отриманих від вас?

Доступні фахівці

1. Фотографи, діджеї, відеооператори. Коли намічається святкування весілля, річниці, дитячих хрестин, потрібно зберегти важливі моменти.

2. Хатня робітниця. Утримувати житло в порядку бажає кожен. Навчений фахівець створить чистоту і затишок у вашій оселі. Детально про клінінг можна почитати тут.

3. Заміські роботи. Тут потрібні фахівці з будівництва, помічники для роботи на городі.

4. Ремонт меблів. Скрип дивана, продавлені пружини, подерта оббивка дають привід звернутися до тих, хто готовий відновити цілісність м'яких меблів. А якщо проблеми з кухонними ящиками, шафами-купе, то і тут знайдуться справжні умільці.

5. Професіонали в роботі з сайтами, соцмережами. Щоб мати інтернет-представництво магазину, який функціонує в режимі офлайн, звертаються до програмістам, копірайтерів, SMM-менеджерів, сео-оптимізаторів. А хтось повноцінно продає товари через інтернет, тому зацікавлений у наповненні і просуванні свого сайту.

Підбирати помічників в бізнес, виконавців для одноразових справ можна різними способами. Пошук потрібних кандидатів найкраще вести за допомогою інтернету. Спробуйте, щоб самому переконатися в цьому.



Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344