Кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман в авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» продовжує дивувати смачними та дієтичними рецептами.
В ефірі каналу «Україна» телезірка розповів, як приготувати ідеальні курячі грудки.
Для приготування курки за рецептом Григорія Германа знадобляться:
Куряче філе – 2 шт.
Лимон – 1 шт.
Олія оливкова – 2 ст.л.
Помідори коктейльні – 200 г
Варений дикий рис – 150 г
Броколі – 100 г
Зелений горошок – 100 г
Кукурудза – 100 г
Перець болгарський – 1 шт.
Печериці – 100 г
Часник – 2 зубчики
Корінь імбиру – 1 см
Сіль, перець, сухий чебрець
Куряче філе викласти у миску, вичавити сік лимона, подрібнити імбир і часник та додати кілька гілочок сухого чебрецю. Перемішати та залишити маринуватись протягом 20 хвилин.
Відірвати близько 1 м пергаменту та скласти його навпіл. Викласти на складений пергамент одне замариноване філе, зубчик часника, помідор і гілочку чебрецю. Згорнути конверти з пергаменту та закріпити підручними інструментами, наприклад, степлером чи нитками. Відправити конверти у духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.
Тим часом можна приготувати ідеальний гарнір до основної страви. Розігріти рослинну олію на пательні. Нарізати перець та відправити на пательню. Те ж саме зробити з грибами. Додати кукурудзу та зелений горошок. Перемішати овочеву суміш. Влити соєвий соус та всипати готовий рис. Протушити суміш і наприкінці додати подрібнені броколі.
Подавати відкриті конверти з додаванням гарніру. Смачного!