Контракти.ua

617  —  19.02.21
Discovery і «Медіа Група Україна» оголошують про стратегічне партнерство
Discovery і «Медіа Група Україна» оголошують про стратегічне партнерство

Від 2021 року «Медіа Група Україна» і популярна міжнародна група каналів Discovery стають стратегічними партнерами.

У межах партнерства на платформі oll.tv запущені провідні канали лінійки Discovery, такі як Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD і Animal Planet. Також канали транслюватимуться на супутниковому операторі Xtra TV.

Відтепер передплатники oll.tv зможуть насолоджуватися найвідомішими розважальними шоу, а саме «Золота лихоманка» (Gold Rush), «Мільярдер під прикриттям» (Undercover Billionaire), «Прикордонна служба: Європа» (Cal Fire) на Discovery Channel та «Король кондитерів» (Cake Boss), «Доктор “Прищик”» (Dr.Pimple Popper) і «Віза нареченої. Віза нареченого» (Say Yes To The Dress) на ТLC. А спортивні вболівальники зможуть стати свідками найзнаковіших світових спортивних подій на телеканалах Eurosport у HD-якості. Глядачі побачать тенісні змагання у межах турнірів Великого шолома, велоперегони Grand Tours, а також літні Олімпійські ігри з цілодобовою трансляцією на Eurosport 1 та Eurosport 2.

«Ми задоволені партнерством з Discovery з кількох причин. По-перше, наш пріоритет — давати глядачам якісний контент, який дарує їм емоції, розважає і розвиває. І канали Discovery — це саме такий контент. Розважальні канали Discovery будуть доступними передплатникам усіх широких пакетів oll.tv: канали Discovery Channel, TLC та Animal Planet увійшли в усі пакети oll inclusive, починаючи з найдоступнішого, який коштує 109 грн на місяць.

А для наших спортивних уболівальників ми розширимо вибір спортивних каналів і дамо можливість побачити всі знакові спортивні події на Eurosport. А по-друге, ми дуже цінуємо партнерство і віримо, що в такому швидкоплинному світі сталий успіх можливий завдяки надійним передбачуваним партнерам. Саме таким ми бачимо групу Discovery», — наголосила Юлія Трибушна, керівниця об’єднаного оператора  oll.tv та Xtra TV, «Медіа Група Україна».

«Ми раді оголосити про розширення партнерських відносин з “Медіа Групою Україна”, завдяки якому ми можемо пропонувати їхнім підписникам широкий спектр контенту Discovery, який охоплює такі теми, як: пригоди, лайфстайл і спорт. З огляду на всі наші останні розробки на місцевому ринку, я можу твердо заявити, що Discovery має довгострокові зобов'язання щодо України, і ми сподіваємося на розширення нашого партнерства тут, на користь наших глядачів», – зазначила Катерина Михайлович, директор з дистрибуції та розвитку бізнесу Discovery NEE & Turkey.