Контракти.ua

728  —  15.02.21
Названий партнер Нафтогазу з видобутку на морському шельфі
Названий партнер Нафтогазу з видобутку на морському шельфі

Нафтогаз підписав меморандум про взаєморозуміння з провідною інтегрованою енергетичною компанією Південно-Східної Європи румунської OMV Petrom.

Компанії планують реалізувати спільні проекти з розвідки і видобутку газу в Україні, повідомляє прес-служба Укргазвидобування в понеділок, 15 лютого.
Як нагадав Отто Ватерландер, головний виконавчий директор Нафтогазу, у 2020 році компанія отримала ліцензії зі значним потенціалом на шельфі Чорного моря і на Донбасі - Юзівській площі.
"Нафтогаз зараз прискорює виконання власних інвестиційних планів. Частиною стратегії компанії є залучення досвідчених міжнародних партнерів для спільних інвестицій", - заявив він.
За його словами, OMV Petrom відкрила перспективне родовище Нептун у Чорному морі, має знання і технології в області буріння на шельфі і доведений досвід розробки ділянок на суші в румунських Карпатах, регіоні, який має загальну геологічну історію з Карпатським регіоном України.
Нафтогаз і OMV Petrom почнуть аналіз можливостей співпраці на перспективних нафтогазових ділянках в українській частині акваторії Чорного моря. Згідно з рішенням уряду Нафтогаз вже подав документи для отримання 36 спецдозволів для розвідки зазначених ділянок.

Статьи по теме
Україна вперше повністю пройшла зиму на власному газі, -
Україна вперше повністю пройшла зиму на власному газі, - "Нафтогаз"

Україна вперше пройшла зиму використовуючи лише власний газ для опалювального сезону.
02.03 — 310

"Нафтогаз" і японські компанії займатимуться модернізацією ТЕЦ і розвитком зелених проектів

Акціонерне товариство "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" підписала меморандум з двома японськими компаніями для модернізації ТЕЦ (Теплоелектроцентраль), а також розвитку спільного проекту у сфері "зеленого проекту" з вітрової енергії.
21.02 — 299

Частка Коломойського в нафтогазовій компанії JKX перейшла в державну власність Великої Британії
Частка Коломойського в нафтогазовій компанії JKX перейшла в державну власність Великої Британії

Частка Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова в британській компанії JKX відійшла Короні, тобто перейшла у державну власність Великої Британії - офіційно.
29.11.23 — 522