Контракти.ua

22609  —  12.09.07
T-REX: озбройся до зубів
T-REX: озбройся до зубів

11 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу перша міжнародна виставка технологій, обладнання та матеріалів для виробництва реклами T-REX 2007, організатором якої виступає компанія «Євроіндекс».

Новий рекламний виставковий проект T-REX, тобто «Техно-REX», виріс з однойменної спеціалізованої експозиції, що з успіхом останніми роками демонструвалась у рамках провідної міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX. Темпи її росту й презентабельність, а також готовність учасників дозволили організаторам цього року створити самостійну виставку технологій, обладнання та матеріалів для виробництва реклами T-REX, яка відтепер одночасно з виставкою REX на початку осені відкриватиме черговий рекламний сезон. Ми впевнені, що T-REX володіє могутнім потенціалом для того, щоб стати загальновизнаним лідером в Україні з даної тематики.
Правильність обраного напрямку розвитку T-REX підтверджує динаміка його росту: кількість учасників виставки цього року збільшилась майже на 40%, а площа стендів — на 12%. В експозиції T-REX 70 компаній-учасників представляють 287 торговельних марок «важкої артилерії» рекламного бізнесу та «боєприпасів» для неї: обладнання та матеріали для широкоформатного друку, цифрового друку, графічного дизайну, світлової реклами, а також для виготовлення зовнішньої реклами й рекламно-сувенірної продукції тощо. Серед учасників виставки — такі провідні компанії, як «Август Трейд», «ВеМаТек Україна», «Віннер Дистрібушин», «Іматек-Еско», «ІСА», «МакХаус», «Мак Прінт», «НІССА Україна», «Поліграфічні системи», «Промдизайн», «Факторіал» та інші.
Про всі новинки, які учасники T-REX демонструють на своїх стендах, відвідувачі зможуть дізнатися з офіційного видання виставки — дайджесту T-REX Show Guide, що безкоштовно розповсюджується на території T-REX. Засновники проекту — журнал PrintWeek, компанія «Євроіндекс», цифрова столична типографія «Юнівест-ПреПресс» та компанія «НІССА Україна».
Ділова програма T-REX об’єднує цикл технологічних семінарів та презентацій від учасників виставки, на яких представники рекламно-виробничих компаній зможуть дізнатися про сучасні технології, обладнання, матеріали та інноваційні рішення у цій галузі.
Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.rex.ua.
Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 389

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 341