Контракти.ua

2072  —  25.11.20
Днипро объявил день траура по гендиректору КБ «Южное»
Днипро объявил день траура по гендиректору КБ «Южное»

Четверг в Днипре официально объявлен днем ​​траура по скончавшемуся от COVID-19 генеральному директору КБ "Южное" Александру Дегтяреву.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження підписав міський голова Дніпра Борис Філатов. Також у Фейсбуці він повідомив місце і час прощання з Дегтярьовим.

“Громадянська панахида за Олександром Дегтярьовим відбудеться 26 листопада з 11 до 12 у ДК Машинобудівників. Також цей четвер у Дніпрі офіційно оголошено днем жалоби”, - зазначив Філатов.

У своєму дописі він зауважив, що знайомство із генеральним директором КБ “Південне” було для нього честю.

“Він боровся за космічну мрію Дніпра і належав до школи професіоналів — досвідчених фахівців, чиє ім‘я відоме в Україні та за її межами. Утім, людське життя виявилося крихким, а хвороба — безжальною. Цю втрату важко усвідомити, адже нещодавно він висловлював мені свою довіру та підтримку у другому турі виборів”, - написав Філатов.

Как сообщал Укринформ, 24 ноября от осложнений COVID-19 скончался генеральный директор КБ "Южное" Александр Дегтярев - академик Национальной академии наук Украины, доктор технических наук, кандидат экономических наук, академик Международной академии астронавтики, Вице-президент Международной астронавтической федерации, секретарь украинского регионального отделения Международной академии астронавтики. "Почетный работник космической отрасли Украины", заслуженный машиностроитель Украины. Лауреат Государственной премии Украины, лауреат "Золотой медали В.Ф. Уткина".

Статьи по теме
Відомий 33-річний актор загинув в Ірпені, захищаючи Україну в лавах тероборони
Відомий 33-річний актор загинув в Ірпені, захищаючи Україну в лавах тероборони

Український актор, 33-річний Паша Лі, загинув під обстрілами в Ірпені, захищаючи країну в лавах територіальної оборони.
06.03.22 — 1787

Аварія на виїзді із Дніпра
Аварія на виїзді із Дніпра

Три автівки зіткнулися на виїзді із Дніпра – постраждали п'ятеро людей.
09.02.22 — 978

Може затопити трасу. На заході України прогнозують підняття рівня води
Може затопити трасу. На заході України прогнозують підняття рівня води

У західних регіонах України найближчими днями очікується підвищення рівня води у річках. Через що можуть бути затопленими дороги країни.
06.01.22 — 1526