Контракти.ua

516  —  16.11.20
Чому приватна школа Базис – це оптимальний вибір на сьогодні
Чому приватна школа Базис – це оптимальний вибір на сьогодні

Будь-які батьки хочуть для своєї дитини тільки найкращого майбутнього, тому до вибору навчального закладу відносяться завжди дуже серйозно. Відправити дитину до звичайної школи, чи обрати приватний навчальний заклад?

Приватна школа "Базис" – це вибір більшості сучасних батьків, які мріють про те, щоб дитина росла в здоровій атмосфері, щоб вчителі були дійсно зацікавлені в її навчанні, та щоб знання подавалися цікаво та ефективно. І школа «Базис» у Києві – якраз такий заклад, який гарантує дитині не тільки якісну сучасну освіту, але й цікавий процес навчання, який захопить кожного учня.

Базис – школа майбутнього

Сучасна приватна школа «Базис» - це заклад, в якому учні отримують якісну всеохоплюючу освіту з уклоном до природничих наук та англійської мови. Тут учні не просто виконують роль виконавців, вони стають творцями, дослідниками, вони занурюються у захоплюючий творчий процес та розкривають власний потенціал в повній мірі.

В школі працює унікальна команда викладачів. Кожен – не тільки висококласний спеціаліст у власній галузі, але й справжній фанат своєї справи. Викладачі «Базису» ставлять перед собою завдання не просто передати учням знання, а перш за все зацікавити кожного учня, викликати в ньому жагу до пізнання та дослідницького процесу. Навчання в приватній школі «Базис» дає не тільки високоякісну освітню базу, але й формує високий культурний та інтелектуальний рівень дітей.

Переваги навчання в школі «Базис»

Слід зазначити, що процес навчання у загальноосвітній школі та приватному навчальному закладі – це дуже різні речі. головна різниця в тому, що кожен викладач відноситься до своєї роботи як до справді важливої місії, і дійсно зацікавлений в тому, щоб допомогти кожній дитині розкрити власний та неповторний потенціал, стати розвиненою особистістю та знайти себе.

Також серед переваг «Базису» слід відмітити:

  • Цікава та унікальна навчальна програма, яка передбачає спілкування, пізнання, пошук відповідей, а не просто процес вивчення матеріалу;
  • Повне залучення учнів до захоплюючих завдань, в процесі яких формується схильність до навчання та дослідництва;
  • Колектив викладачів складається виключно з фахівців, які до того ж обожнюють свою справу та знають, як зацікавити дітей;
  • Учні отримують дуже високий рівень знань англійської мови, а також в фізиці, хімії, біології та інших предметах;
  • В навчальній програмі поєднуються класичні методи викладання природничих наук, та сучасні наукові розробки. Це робить процес навчання не тільки ефективним, але й захоплюючим;
  • На відміну від загальноосвітніх навчальних закладів, тут діє індивідуальний підхід та уважність до кожної дитини.

Випускники «Базису» - це молодь із високим інтелектуальним рівнем, це молоді люди, які впевнені у собі, зацікавлені життям та майбутньою професією, активні, позитивно налаштовані, з власними амбіціями та бажанням розвиватися далі. Ці діти завжди стають студентами найкращих вищих навчальних закладів не тільки України, а й усього світу.

Ця школа дає базис для успішного та повноцінного життя – а саме якісну освіту!

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344