Контракти.ua

505  —  13.10.20
На компенсации заработка медикам с COVID-19 уже направили 3,2 млн гривен
На компенсации заработка медикам с COVID-19 уже направили 3,2 млн гривен

С начала пандемии коронавируса на компенсации заработка медицинским работникам, больным COVID-19, уже направили 3,2 млн гривен. Фонд социального страхования компенсирует утраченный заработок в размере 100% среднего дохода независимо от продолжительности стажа.

Об этом сообщает пресс-служба фонда.

"По состоянию на сегодня с начала пандемии Фонд профинансировал более 3,2 миллиона гривен таких компенсаций, выплаты получили почти 600 врачей, медсестер, медбратьев и других работников, занятых в противодействии распространению коронавирусной болезни", - указано в сообщении.

Отмечается, что работники провели на оплачиваемом за средства Фонда больничном из-за профзаболевания на COVID-19 почти 10 тысяч дней.

Статьи по теме
Міноборони запроваджує нову систему навчання для мобілізованих медиків
Міноборони запроваджує нову систему навчання для мобілізованих медиків

У Міністерстві оборони України анонсували новий формат навчання та перепідготовки мобілізованих медиків, які не закінчували військову кафедру і не мають офіцерського звання, але служать в армії на різних непрофільних позиціях.  Згідно із новою системою, можна буде отримати офіцерське звання за сорок днів.
19.03 — 295

"Всі чекають перших бойових": бойова медикиня розповіла про ставлення до дівчат на війні

Анастасія Муцей розповіла про дівчат на фронті та підготовку до бойових виходів.
27.11.23 — 563

Від початку війни російські окупанти обстріляли 58 машин
Від початку війни російські окупанти обстріляли 58 машин "швидкої" та вбили 6 медиків

Росія вже 28-й день жорстоко вбиває українське населення. Зокрема, з 24 лютого окупанти обстріляли 58 машин екстреної медичної допомоги та вбили шістьох медиків.
23.03.22 — 791