Контракти.ua

432  —  05.10.20
Найважливіші біографічні дані Валерія Юрійовича Пудрика
Найважливіші біографічні дані Валерія Юрійовича Пудрика

Пудрик Валерій Юрійович народився 20 листопада 1953 року в м. Авдіївка Донецької області.

Пудрик Валерій Юрійович народився 20 листопада 1953 року в м. Авдіївка Донецької області. Одразу після школи він відправився в медичне училище, де отримував освіту з 1969 – 1973 роки. Згодом Валерій Пудрик влаштувався на роботу в Донецьку обласну травматологічну лікарню.

А уже з серпня 1973 року почав працювати лаборантом макетником у Всесоюзному науково-дослідному проектно-конструкторському і технологічному інституті вибухозахищеного та рудникового обладнання (ВНДІВЕ).

Потім вирішив продовжити своє навчання і вибрав спеціальність під назвою «Технологія і комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин» у Донецькому політехнічному інституті. Але отримання освіти довелось перервати через службу в Радянській армії. Відслуживши в армії Валерій Юрійович Пудрик повернувся в інститут.

В 1982 році закінчив освіту на гірничо-механічному факультеті Донецького політехнічного інституту, після чого став дипломованим гірничим інженером.

З 1978 роду і до 1985 р. - Пудрик Валерій Юрійович працював спочатку гірничим майстром, далі помічником начальника, замом начальника, і навіть начальником дільниці шахти імені К. І. Поченкова «Макіїввугілля».
А ось в 1994 році він став депутатом Верховної Ради України другого скликання (з 1994 по 1998 рр.).
В 1997 році В. Ю. Пудрик отримав диплом про закінчення освіти за спеціальністю «Облік та аудит».
А уже в 1998 р. – став головним спеціалістом відділу контролю видатків на розвиток промисловості енергетики та АПК Департаменту контролю видатків на економічну діяльність держави. Також в цей період він був радником першого віце-прем’єр-міністра України.
З 1999 по 2000 рр. – був начальником управління Державної податкової адміністрації України. Наступні два роки Валерій Юрійович очолював пост голови правління НАК «Нафтогаз України».
А після цього став радником голови правління ВАТ «Укртранснафта». Далі очолив Державну податкову адміністрацію Харківської області.
В 2003 році став заступником ген. директора дочірньої компанії НАК «Нафтогаз України» — «Газ України». А згодом і генеральним директором ДП «Газ-тепло».
Уже у 2004 р. відбувся захист його кандидатської дисертації під назвою «Розробка методу локального прогнозу ендогенної пожежної небезпеки виїмкової дільниці в процесі проведення гірничих робіт».
З весни 2005 року очолив Департамент по роботі з енергогенерувальними підприємствами ЗАТ «УкрГАЗ Енерго». А трошки згодом – став тимчасовим директором державного підприємства «Газтепло НАК «Нафтогаз України»». Далі Валерій Юрійович став радником голови правління НАК «Нафтогаз України».
В 2007 році - Валерій Юрійович став директором департаменту фінансування державних підприємств та відносин власності Міністерства фінансів України.
Потім до 2009 року – пропрацював замом голови Державної іпотечної установи України.
А уже через декілька місяців в 2010 році був заступником голови Державної служби автомобільних доріг України.

Далі Валерій Юрійович Пудрик став генеральним директором державного підприємства «Державна інвестиційна компанія».

Серед відзнак та нагород Валерія Юрійовича Пудрика можна назвати:
звання Заслуженого економіста України;
знак «Шахтарської слави» І, ІІ і ІІІ ст.;
почесна відзнака НАК «Нафтогаз України».

На особистому фронті у Валерія Юрійовича є надійна підтримка, яка складається з дружини Тетяни Іванівни та сина Дениса. І навіть двоє онуків, приносять величезну радість для всієї родини. До речі син пішов по стопах свого батька, і закінчив Донецький національний технічний університет.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344