Контракти.ua

623  —  09.05.20
В Укрзализныце урезали зарплаты ТОП-менеджеров
В Укрзализныце урезали зарплаты ТОП-менеджеров

Заработные платы всех ТОП-менеджеров центрального аппарата "Укрзализныци" в добровольном порядке снижены на 25%.  

АО “Укрзализныця“ привел размер заработной платы членов правления компании до 47,23 тыс. грн на период карантина. Об этом на своей странице в Facebook сообщил и.о. председателя правления компании Иван Юрик.

Кроме того, по его словам, заработные платы всех ТОП-менеджеров центрального аппарата Укрзализныци в добровольном порядке снижены на 25%. «Мы полностью солидарны и поддерживаем позицию парламента и правительства, принимая все меры по оптимизации наших расходов для стабильной работы отрасли в это непростой для государства период.

Ключевая задача сейчас - обеспечить стабильные перевозки, сохранить рабочие места и предоставить работникам социальную защиту и поддержку“, - отметил Юрик.

Напомним, что Кабинет министров Украины ограничил заработную плату членам наблюдательных советов государственных компаний и госучреждений, а также руководителям и членам исполнительных органов - теперь она не должна превышать 47 тысяч гривен.

Статьи по теме
Безглузда торгівля в рупіях: Росія не може продавати нафту до Індії, - Reuters
Безглузда торгівля в рупіях: Росія не може продавати нафту до Індії, - Reuters

Індійський маршрут, один із найприбутковіших російських маршрутів торгівлі нафтою з моменту введення західних санкцій, стикається із серйозною проблемою через проблеми оплати у валюті, яка відрізняється від долара, і не має короткострокового рішення.
28.11.23 — 470

Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 567

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5467