Контракти.ua

1023  —  27.04.20
Цены на нефть снова обвалились
Цены на нефть снова обвалились

Цены на нефть эталонных марок продолжают падение на фоне опасений, что сокращение добычи не сможет компенсировать резкое сокращение спроса.

Котировки фьючерсов на WTI на июнь на торгах Нью-йоркской товарной биржи к 17:34 по Киеву рухнули более чем на 26% - до $12,49 за баррель.

Июньские фьючерсы на Brent на лондонской бирже ICE Futures к этому времени подешевели на 7,7% и торгуются на уровне $19,78 за баррель.

“Рынок очень обеспокоен повторением отрицательных цен по мере заполнения распределительного центра в Кушинге”, - сказал агентству Reuters Гарри Чилингирян из BNP Paribas.

По мнению Тамаса Варга из PVM, до конца июня никакого улучшения из-за масштабного падения мирового спроса на нефть не ожидается.

Статьи по теме
Прибуток нафтової компанії в Індії, якою частково володіє
Прибуток нафтової компанії в Індії, якою частково володіє "Роснефть", скоротився вдвічі

Індійська компанія Nayara Energy, яка частково належить російській нафтовій компанії "Роснефть", повідомила про майже 50% падіння прибутку за вересневий квартал порівняно з попередніми трьома місяцями.
13.11.22 — 536

Ціни на нафту впали нижче 100 доларів: що стало причиною
Ціни на нафту впали нижче 100 доларів: що стало причиною

Ціни на нафту знову впали у вівторок, 2 серпня, оскільки інвестори зіставили похмурі перспективи попиту на паливо з даними, що вказують на глобальний спад виробництва. Основні виробники нафти ОПЕК+ зустрічаються на цьому тижні, щоб вирішити, чи варто збільшувати пропозицію.
02.08.22 — 627

Стало відомо, коли Німеччина повністю відмовиться від вугілля та нафти з РФ
Стало відомо, коли Німеччина повністю відмовиться від вугілля та нафти з РФ

У Німеччині озвучили терміни відмови від російських енергоносіїв.
14.07.22 — 556