Контракти.ua

1030  —  23.03.20
Модний одяг для дівчаток від народження до 12 років
Модний одяг для дівчаток від народження до 12 років

Сьогодні ми підготували для вас цікавий матеріал про останні новинки та тренди одягу для вашої малечі.

Мода немає віку, тож не дивуйтеся, коли ваша маленька донечка захоче придбати собі сучасний дитячий одяг для дівчаток.

Сьогодні ми підготували для вас цікавий матеріал про останні новинки та тренди одягу для вашої малечі.

Модні тренди дитячої моди 2020

Ми чудово розуміємо вас, любі батьки: певно, кожен з вас мріє одягати свою маленьку дівчинку у самі якісні, стильні та оригінальні речі. Тож зараз охоче допоможемо вам у цьому та розповімо, які тренди моди для дівчаток віком до 12 років будуть самими актуальними у цьому сезоні:

  • Точнісінько як у мами

Любі матусі, згадайте себе у віці вашої доньки. Певна річ, ви мріяли бути схожою на власну маму: вбиратися у ті самі сукні, спідниці та кофтинки. Зараз дитячий одяг для дівчаток дає змогу кожній маленькій модниці втілити цю мрію, одягнувши на себе речі, що ніби копіюють вироби для дорослих.

  • Сукні, як у рекламі

Зараз у моді простота та зручні речі. Саме тому більшість сучасних українських дизайнерів втілюють це у своїх колекціях. Придивіться до суконь зі спідницею у формі трапеції. Також актуальними будуть волани та фатин у якості прикраси образу вашої донечки.

  • Зручні джемпери та жилети

Зараз вони не мають щільно облягати фігуру. Найбільш актуальні вироби — в форматі oversize. Як і у випадку з сукнями, їх також можуть прикрасити рюшами або воланами.

  • Костюми та комплекти

Ви, мабуть, помітили, наскільки популярними знову стали велосипедки для дорослих. Цей тренд знайшов своє відображення і серед виробів для малюків. Придивіться до комплектів з лосинами на весну, та з велосипедами — для літньої спеки.

  • Тільки натуральні матеріали

Мода, звичайно, дуже мінлива річ. А от здоров’я важливе завжди. Дійсно, жодні батьки не хочуть, щоб у їх чарівної принцеси були прояви алергії, почервоніння або подразнення. Саме тому наш вибір — якісний дитячий одяг для дівчаток, виготовлений з комсомольського трикотажу.

  • У моді свіжі відтінки

Придивіться до гардероба блакитного, рожевого, сірого, салатового, фіолетового та білого кольорів. А якщо маленька леді полюбляє вироби із зображенням різних персонажів з мультфільмів, це також не проблема й має попит серед дівчаток.

Стильний дитячий одяг для дівчаток у 2020 році

Переходимо до найцікавішого: де саме можна знайти сучасні якісні та оригінальні речі для дівчинки, які будуть актуальними у 2020 році?

Рекомендуємо завітати до інтернет-магазину ТМ Вікторія Стиль. Продукція цього бренду — яскравий приклад втілення усіх основних трендів цього року:

  • виключно натуральні тканини та якісні лекала;
  • стильні фасони та яскраві кольори;
  • і ще один приємний бонус — демократичні ціни на всі речі.

Дитячий одяг для дівчаток Вікторія Стиль подарує донечці 100% комфорту, зручності та впевненості у собі.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344