Контракти.ua

1591  —  24.02.20
Системи відеоспостереження: як тримати максимальний рівень безпеки на вигідних умовах
Системи відеоспостереження: як тримати максимальний рівень безпеки на вигідних умовах

Безпека — базова потреба людини. Завдяки розвитку технологій захист від найвірогідніших ризиків істотно підвищився. Але важливо вибирати найкращі пропозиції на ринку. Експерти впевнені — найефективніший захист від зловмисників забезпечують системи відеоспостереження.

Ця категорія обладнання не лише дозволяє зафіксувати зовнішність злочинця, що значно підвищує шанси на справедливе покарання. Статистика показує, що наявність камер відеоспостереження на вулицях та промислових об'єктах, в житлових будинках має значний вплив на криміногенну ситуацію. Високий ризик бути впізнаними спонукає людей з поганими намірами відмовитися від скоєння злочину.

Як вибрати систему відеоспостереження

Виробники пропонують багато різновидів обладнання. Бажаєте отримати максимальний рівень безпеки? Не варто намагатися заощадити на якості систем. Ціна відеоспостереження залежить від технічних характеристик та функціоналу обладнання:

  • системи IP коштують дорожче, ніж аналогові. Але цифрові технології мають вагомі переваги;
  • на вартість камер впливає якість зображення;
  • варто враховувати площу об'єкта. Від цього залежить довжина дротів для облаштування системи та кількість камер для максимального охоплення території;
  • зручний функціонал, організація віддаленого управління, захист від зловмисного втручання, негативних погодних факторів та механічних ушкоджень пов'язані з додатковими витратами.

Заощаджувати на безпеці не варто. Але існує можливість отримати найкраще співвідношення якості до ціни.

«Сучасні системи безпеки бізнесу»: комплексні послуги з облаштування відеоспостереження

Компанія користується бездоганною репутацією на ринку. Тут можна придбати якісне та високотехнологічне обладнання всесвітньо відомих виробників за найвигіднішою вартістю. Кожна позиція в каталозі має детальний опис. Для зручності клієнтів створений інтернет-магазин. Ви можете вибрати обладнання та придбати його з доставкой в будь-який регіон України.

Компанія пропонує комплексні послуги:

  • проектування систем відеоспостереження з урахуванням всіх потреб замовника та особливостей об'єкта;
  • монтаж, налаштування і тестування обладнання,
  • сервісне обслуговування та ремонт;
  • навчання співробітників клієнта експлуатації систем.

Тут працюють досвідчені та кваліфіковані фахівці, що здатні впоратися з завданням любого рівня складності. Клієнти компанії отримують комплексні переваги та максимальний рівень безпеки без надмірних витрат.