Контракти.ua

224  —  25.11.19
Топ найкращих суші
Топ найкращих суші

Орігамі суші пропонує найсмачніші роли для своїх клієнтів.

Спочатку японська кухня була доступна лише для заможних людей. Бідняки не могли дозволити собі таку розкіш як роли чи суші. Виробництво ролів набрало обертів у 90-х роках. В епоху швидкого харчування заклади, які пропонують спробувати японську кухню, розміщені у великих містах та маленьких містечках. Які ж роли вважають найкращими жителі України? Замовити суші та інші смаколики ви можете в Origami.

Про що говорять назви ролів

Японці завжди намагаються запропонувати кращу якість їхніх ролів. Недивно, що кожна назва має певне значення і свій особливий смак:

  • хосомакі – мають невеликий розмір;
  • футомакі – мають великий розмір та багато компонентів;
  • мозаїчні макі – сучасні та мають красивий дизайн;
  • урамакі – усередині розташовані водорості;
  • спайсі-роли - гострі.

З допомогою цих підказок легше обрати бажаний відтінок смаку.

Топ популярних страв

Роли – це страва з рису, водоростів норі та різних видів риби. Додатково до неї можуть бути додані морепродукти, наприклад, мідії, кальмар чи вугор, овочі, курятина чи свинина. Японські кухарі називають страву «макі» чи «макідзуші», тобто «кручені суші».

Ресторани японської кухні пропонують широкий вибір різних типів страв, що відрізняються не тільки зовнішньо, а й складом інгредієнтів. Найбільш популярні класичні варіанти ролів, які можна замовити в Орігамі, такі:

Філадельфія

У цій страві гармонійно поєднані лосось, вершкове масло та огірок. Філадельфія також може бути приготовлена з додаванням інших видів риби, авокадо, ікри тобіко, зеленої цибулі, крабових паличок та кунжуту – все залежить від фантазії кухаря.

Каліфорнія

Каліфорнія – традиційна страва, з якої зазвичай вперше починають знайомство з японською кухнею. До її складу входить все, що сподобається любителям смачної їжі: рис, водорості норі, смажений лосось, сир Філадельфія, салат, ікра тобіко, огірок та крабове м'ясо. Каліфорнію відрізняє не тільки відмінний смак, а й оригінальна подача: всі елементи обертають рисом та панірують в ікрі тобіко, що надає яскравий помаранчевий відтінок.

Аляска

Аляска – це не японські, а міжнародні роли. У них свіжий лосось та авокадо скручені по-домашньому. Усередині також розміщують водорості, крабове м'ясо, кунжут, ніжний сир, огірок. Потім рол можна посипати панко – хрусткими панірувальними сухарями - і обсмажити у фритюрі. Деякі кухарі кладуть вміст із крабів на рис. Поєднання смаків справляє сильне враження на тих, хто вперше пробує цю вишукану їжу.

Канада

Таємниця їх зірковості полягає у зовнішньому вигляді, що вражає, та у неперевершеному смаку. Перший етап виготовлення «Канади» та «Аляски» виглядають однаково: до складу входять традиційні складові, сир та овочі. Потім замість крабових паличок додають лосось, а зверху все прикрашається шматочками обсмаженого м’яса вугра. На завершення роли доповнюють соусом унагі та посипають кунжутом.

Темпура

Темпура – це незвичайні роли, які подаються теплими. Темпура - це морепродукти та овочі, обсмажені у клярі з темпурної муки. Цей кляр відрізняється від інших особливим хрустом та легкістю. З його використанням готують тигрові креветки та чудові роли. Внутрішнє наповнення при цьому не відіграє значної ролі. В той час, коли страва отримує хрустку скоринку, інгредієнти всередині не встигають обсмажитись.

Непросто визначитися із своїм ролом серед такого різномаїття смаків. Кожен заклад намагається здивувати гостя і пропонує йому безліч варіантів. Орігамі суші має великий вибір ролів на будь-який смак з доставкою у Львові. Кожен обере страву до смаку та захоче замовити ще.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344