Контракти.ua

1244  —  10.08.19
Украинские морпехи приняли участие в военных учениях в Грузии
Украинские морпехи приняли участие в военных учениях в Грузии

Украинские морские пехотинцы приняли участие в военных учениях Agile Spirit 2019 (Ловкий дух 2019), которые с 27 июля по 9 августа проходили в Грузии.

Об этом сообщает пресс-служба Министерства обороны Украины.

"Более 3 тысяч военнослужащих из 14 стран-членов и партнеров Североатлантического альянса сразу на трех военных базах оттачивали совместные действия в составе объединенных международных подразделений", - говорится в сообщении.

Как отмечается, такие учения проходят уже 9 раз, и в этом году они проходили одновременно на трех локациях: в Сенаки, в Вазиани и на полигоне «Орфоло».

Статьи по теме
З вертольотами та танками: в Україні триває активна фаза навчань
З вертольотами та танками: в Україні триває активна фаза навчань "Заметіль-2022"

На визначених військових полігонах на всій території України, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів. Триває активна фаза навчань "Заметіль-2022".
20.02.22 — 1526

По всій Україні тривають навчання
По всій Україні тривають навчання "Заметіль-2022": в ЗСУ показали, як вони проходять

В Україні тривають командно-штабні навчання "Заметіль-2022". Протягом цього місяця на полігонах по всій країні військові удосконалюватимуть способи ведення оборони.
11.02.22 — 769

Відразу на кількох полігонах. Українські військові проводять масові протитанкові навчання
Відразу на кількох полігонах. Українські військові проводять масові протитанкові навчання

В Україні відразу на кількох полігонах бойової підготовки тривають навчання з надання відсічі умовному противнику, що намагається прорвати оборону на танконебезпечних та десантнонебезпечних ділянках місцевості. До тренувань залучено інженерні, танкові підрозділи, а також протитанкова артилерія.
09.02.22 — 2281