Контракти.ua

463  —  31.05.19
В "ЛДНР" детей учат стрелять из АК в рамках проекта "Яркое детство"
В

В рамках "Яркого детства" детей возят на военные полигоны.

На оккупированном Донбассе пророссийские боевики реализуют проект для старшеклассников “Яркое детство“. Детей учат стрелять из автомата и обращаться с оружием.
Об этом сообщают Новости Донбасса со ссылкой на сепаратистские СМИ. Старшеклассники проходят проходят военную подготовку с 28 по 31 мая во всех городах, подконтрольных боевикам, сообщают “Новости Донбасса“ со ссылкой на телеканалы оккупантов. Такую подготовку организовала “Донецкая республика“, которую возглавляет главарь боевиков Денис Пушилин.

В рамках “Яркого детства“ детей возят на военные полигоны, где и обучают всем необходимым навыкам во время войны. Аналогичные учения среди школьников проводят боевики так называемой “ЛНР“. К слову, оккупанты создали молодежную военно-патриотическую организацию “Молодая гвардия – Юнармия“. Целью организации является “всестороннее развитие личности“.


Статьи по теме
У Кремінній підірвали автомобіль з
У Кремінній підірвали автомобіль з "високопосадовцями ЛНР"

У "ЛНР", імовірно, підірвали автомобіль із "т.в.о. заступника міністра МВС ЛНР" та "заступником начальника карного розшуку МВС ЛНР".
19.11.23 — 519

В
В "ЛНР" підірвали головного "митника" та "фінансиста" Пасічника, - джерела

У так званій "ЛНР" підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював митницю та був "фінансистом" ватажка луганських окупантів Леоніда Пасечника.
05.09.23 — 442

Як діди? – Так, але є нюанс. Стислий курс історії росії ХХ сторіччя з важливими висновками
Як діди? – Так, але є нюанс. Стислий курс історії росії ХХ сторіччя з важливими висновками

Юрій Богданов: Любов Путіна та його пропаганди до порівняння війни з Україною (або, як він каже, з усім Заходом) з Другою Світовою війною передбачає логічну лінію «ми як діди зараз всіх переможемо». Як діди. Чому ми взагалі про це говоримо? Тому що я втомився читати трохи сповнені відчаю та песимізму тексти на тему «ось Росія зможе воювати хоч 10 років», бо зараз їх заводи запрацюють і будуть виробляти 10000 танків на рік і 100000 БПЛА на годину. А ще росіяни підуть за першим покликом вождя помирати нескінченно. Якась частина піде, але не та, яка треба Путіну. Наче говорили про це 100 разів, а все одно – по колу і по колу.
27.06.23 — 613