Контракти.ua

4424  —  18.10.18
Як навчитися танцювати - корисні поради для початківців
Як навчитися танцювати - корисні поради для початківців

Якщо ви думаєте, що у вас немає почуття ритму, гнучкості, вік не той, це ще не означає, що вам не можна записуватися на танці. Всі страхи живуть в голові. Сучасні види танців прекрасно розвивають всі ці якості.

Мрієте навчитися танцювати, але щось зупиняє? Страхи є у всіх новачків. Викладачі танцювальної студії у Львові One Life розповіли, як почати танцювати, навіть якщо ви ніколи не пробували.

Забудьте про страхи і починай танцювати

Якщо ви думаєте, що у вас немає почуття ритму, гнучкості, вік не той, це ще не означає, що вам не можна записуватися на танці. Всі страхи живуть в голові. Сучасні види танців прекрасно розвивають всі ці якості. У танцювальних студіях ви будете займатися в групі для початківців або індивідуально, тренер покаже і розповість, що і як робити. Навчання проходить поступово, з азів - вас всьому навчать.

Спробуйте різні види танців

Існує багато танцювальних напрямків: європейські, латиноамериканські, карибські, сучасні, східні, фітнес, класичні. Як визначитися? Сходіть на пробні уроки і знайдіть щось своє - щоб саме цей танець вас запалював, давав сили. Може, це буде не одне, а два напрямки. На першому занятті ви познайомитеся з основами, почнете з самого простого. Якщо вибрали парний танець, не варто переживати через відсутність партнера - в студіях завжди з цим допоможуть.

Танцюйте для себе

Ось головний секрет. Танцюйте будинку, в залі, на вулиці. Трохи практики - і ви без сорому будете танцювати де завгодно. Отримуйте задоволення саме від рухів, не замислюйтесь, наскільки правильно і добре ви це робите. Нехай спочатку виходить не так, як хотілося б, але чим більше ви практикуєтеся, тим легше даються елементи. Бажання - все, що вам потрібно. А грамотний тренер навчить техніці і вселить упевненість. Ніхто не танцює з першого разу, як Баришніков, - налаштуйтеся на успіх, і у вас все вийде.

Регулярно відвідуйте заняття

Так, навчитися танцювати після двох трьох занять навряд чи вийде. Тут важлива регулярність - тоді ви обов'язково побачите прогрес. Вивчити основи можна за один-два місяці, відвідуючи два-три заняття в тиждень в школі або студії танців. Головне - не зупинятися. Удома теж танцюйте при першій-ліпшій можливості.

Не порівнюйте себе з іншими

Рівняйтеся на себе. Всім потрібен різний час і кількість зусиль, щоб досягти бажаних результатів. Хто хоче навчитися танцювати професійно і виступати на змаганнях, не сумнівайтеся - у вас вийде. Але потрібно прикладати максимум зусиль. Людина, яка живе танцями, все це зможе. З нуля. В будь-якому віці.

Не забувайте про мрію

Танці надихають, запалюють, змінюють зсередини. Якщо ви спробуєте, напевно не зможете без них жити і будете шкодувати тільки про одне - про те, що не прийшли раніше. Завдяки танцям ви розвиваєте почуття ритму, гнучкість, зміцнюєте здоров'я, покращуєте загальний психічний стан (заняття танцями рекомендують в якості терапії), тіло стає більш підтягнутим, з'являється гарна постава. Танцюрист по-іншому рухається і в житті - він літає, гордо несе себе. Це гарно.Уже уявляєте, як насолоджуєтеся вивченням па, і подумки танцюєте?

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344