Контракти.ua

2959  —  23.08.18
Гриценко вночі зустрічався з Порошенком – фото
Гриценко вночі зустрічався з Порошенком – фото

Таємна зустріч відбулася в ніч з 21-го на 22-ге серпня.

Таємна зустріч відбулася в ніч з 21-го на 22-ге серпня. Вона свідчить про співпрацю Гриценка і Порошенка, що може значити те, що Гриценко буде технічним кандидатом для діючого Президента і допоможе йому зберегти владу.

Фото – golos.ua

Фото – golos.ua

Ці кадри з’явилися на сторінках ресурсу golos.ua з коментарями «Насправді Гриценко - не більш ніж технічний кандидат Порошенка, який має вийти з ним у другий тур, після чого зняти свою кандидатуру у підтримку діючого Гаранта».

Можливо, звинувачення в корупції, які останнім часом лунають на адресу Гриценка, зробили ймовірними карні справи проти нього і підштовхнули його до співпраці з Порошенком.

Порошенко у свою чергу міг пообіцяти Гриценку закрити очі на його махінації з землею на посту міністра та повернути його у крісло міністра оборони після перемоги на виборах.

У свою чергу, в соціальних мережах теж дуже бурхливо сприйняли появу цих фото. Так, у скандально відомій групі «Реальний Грищ», яка була створена для збору доказів корупційних дій Гриценка, з’явився пост про те, що за союзом Порошенка та Гриценка може стояти колишній Президент України Віктор Ющенко: "Виявилось, що Гриценко технічний кандидат Порошенка, головне завдання якого зберегти Петра на посаді! І це не дивно, бо Порошенко кум Юща, а Ющ у свою чергу кум Грища... Саме Ющенко у свій час дав посаду міністра Гриценку... Одним словом "КУМОВСТВО"! Куми домовилися про збереження Порошенка у владі - і це має знати кожен!"

Сам Гриценко на своїй сторінці у Фейсбуці поспішив прокоментувати появи фото. Він заявив, що начебто в цю ніч він був у Запоріжжі. «Я цю ніч провів у готелі в Запоріжжі». Але користувачі мережі у своїх коментарях зразу зазначили, що від Запоріжжя до Київа лише година льоту, і ніхто не знає, коли були зроблені фото у Запоріжжі, якими Гриценко начебто хоче відхреститися від нічної зустрічі з Президентом.

Експерти вважають, що, перш за все, Гриценко потрібен Порошенку, щоб відтягнути на себе голоси Юлії Тимошенко.

«Якщо закрити очі на технічних кандидатів, реальний вибір доведеться все-таки робити між Тимошенко і Порошенком» - Алексей Рожнов.

Нагадаємо, що раніше на сайті УНІАН були опубліковані документи за підписом Гриценка, які можуть бути додані до матеріалів карної справи проти нього, а пізніше журналісти знайшли в родини Гриценка будинок в Конча-Заспі та чотири квартири в центрі Києва на десятки мільйонів, які могли бути придбані на гроші від корупційних схем.

 

Статьи по теме
Тимошенко закликає розробити мотиваційний закон про мобілізацію
Тимошенко закликає розробити мотиваційний закон про мобілізацію

Ухвалений Верховною радою у першому читанні новий закон про мобілізацію має бути доопрацьований. В нинішньому вигляді він має репресивний характер та не допоможе покращити ситуацію з обороною держави.
10.02 — 268

Тимошенко назвала законопроект про мобілізацію репресивним
Тимошенко назвала законопроект про мобілізацію репресивним

Лідер партії "Батьківщина" розкритикувала нову редакцію законопроекту про мобілізацію, назвавши його ще більш репресивним та антиконституційним. На її переконання, цей закон не посилить, а навпаки послабить Україну.
04.02 — 248

Юлія Тимошенко назвала законопроєкт про мобілізацію катастрофою, адже він містить неприпустимі антиконституційні вимоги
Юлія Тимошенко назвала законопроєкт про мобілізацію катастрофою, адже він містить неприпустимі антиконституційні вимоги

Команда «Батьківщини» боротиметься проти нового законопроєкту про мобілізацію, адже його ухвалення буде злочином проти України та неповагою до її громадян.
03.02 — 352