Контракти.ua

2892  —  11.05.18
В Украине упало автопроизводство
В Украине упало автопроизводство

В апреле 2018 силами шести украинских заводов было изготовлено 675 автотранспортных средств, что на 13% меньше, чем в марте.

Об этом сообщает Укравтопром.

Статистика легкового сегмента отечественного автопрома по-прежнему продолжает формировать только крупноузловая сборка автомобилей марки Skoda, объем выпуска которых в апреле упал на 10% до мартовского результата.

Всего в прошлом месяце было собрано со шкодовских машинокомплектов 615 авто.

Производство автобусов за месяц снизилось на 13% и составило 54 единицы.

Три автобуса произвел "ЗАЗ", по одному - Корпорация "Богдан" и черниговский автозавод корпорации "Эталон", завод "Часовоярские автобусы" изготовил 14 автобусов и "Черкасский автобус" - 35 единиц.

Коммерческих автомобилей в апреле было произведено 6 штук - один на ЗАЗе и пять на заводе "Черкасский автобус". Такой показатель на 79% меньше мартовского результата.

В статистике отсутствуют данные по КрАЗа, который по непонятным причинам перестал раскрывать информацию об объемах производства своих автомобилей с августа 2016 года.

Статьи по теме
Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить
Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить

В Україні після новин про перемовини з авіаційними регуляторами в США та ЄС знову пожвавились розмови про відкриття одного з аеропортів. Експерти називають три можливі варіанти (Львів, Ужгород та Київ), розповідають про візити комісій, які регулярно інспектують стан летовища.
20.03 — 526

Попит на нові легковики зріс у півтора раза
Попит на нові легковики зріс у півтора раза

У лютому 2024 року українці купили майже 5,7 тис. нових легковиків. Відносно лютого 2023 році ринок нових легкових авто збільшився на 51%.
02.03 — 260

Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону
Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону

Російська агресія принесла на територію України чимало руйнувань: для відновлення зруйнованих житлових будинків, заводів, транспортних розвʼязок нашій державі доведеться витратити десятки мільйонів тонн чистого цементу. Проте, на жаль, за передбаченнями та оцінками експертів галузі, імовірно, для післявоєнної відбудови такої кількості будматеріалу нашій країні не вистачатиме.
28.02 — 650