Контракти.ua

15071  —  11.12.17
Ощадбанк приостановит прием платежей
Ощадбанк приостановит прием платежей

Государственный Ощадбанк 16 и 17 декабря приостановит прием коммунальных и других платежей через отделения в связи с переходом на новый план счетов бухгалтерского учета.

Об этом сообщается на официальном сайте банка.

Как отмечается, отделения банка в эти дни будут работать в режиме консультаций. Коммунальные и другие платежи можно будет провести в информационно-платежных терминалах и системе Ощад 24/7, сказано в сообщении.

Ощадбанк переходит на новый план счетов бухгалтерского учета согласно с постановлением Национального банка Украины от 11 сентября 2017 года №89. Постановление предусматривает смену номеров клиентских счетов с целью внедрения новых международных стандартов.

"Это обеспечит повышение прозрачности, надежности, безопасности банковской системы Украины в целом и качества услуг для клиентов в частности", - отмечается в сообщении.

Для минимизации неудобств финальный этап перехода на новый план счетов будет проведен в выходные дни.

Изменения коснутся части сети отделений, которые обычно работают в выходные дни.

Также в банке уточняют, что для Киева дополнительно принято решение о продлении времени работы отделений 18, 19 и 20 декабря на 1 час для предоставления возможности желающим успеть оплатить коммунальные платежи по льготным тарифам (до 20 декабря 2017 года включительно).

Статьи по теме
Ощадбанк попередив своїх клієнтів про перевипуск карток
Ощадбанк попередив своїх клієнтів про перевипуск карток

Державний Ощадбанк повідомив клієнтам про те, що продовжує термін дії всіх платіжних карток, в тому числі картки внутрішньо переміщених осіб. Картки будуть дійсними ще пів року, тобто до 30 вересня 2024 року.
24.03 — 829

Можливо, саме ресурсів із вашої сфери зараз не вистачає для перемоги, - Олександр Сосіс, Альянс Банк
Можливо, саме ресурсів із вашої сфери зараз не вистачає для перемоги, - Олександр Сосіс, Альянс Банк

Інститут ім. Голди Меїр та Альянс Банк із перших днів війни працюють у форматі волонтерського майданчика «Форум Добрих Справ». Благодійний хаб надав понад 60 тонн продуктів, медикаментів та побутової хімії на потреби населення, бійців тероборони та військових. Форум власним коштом забезпечив два розвідувальних підрозділи ЗСУ  усім необхідним: взуттям, бронежилетами, комплектами форми, спорядженням, тепловізорами і транспортом.  Також налагодили лінію психологічної допомоги "Стоп Паніка", у межах якої понад 20 волонтерів-психологів та психотерапевтів надають цілодобову допомогу в телефонному режимі.
27.07.22 — 5032

Фінансування аграріїв надважливе у 2022 році, - Юлія Фролова, Альянс Банк
Фінансування аграріїв надважливе у 2022 році, - Юлія Фролова, Альянс Банк

Альянс Банк пропонує фінансування агробізнесу за програмою Європейського інвестиційного банку, бо вважає підтримку аграріїв пріоритетною у 2022 році.  В умовах війни всі клієнти банку мають змогу отримати кредит на розвиток своєї справи без застави, підписавши договір дистанційно.
20.07.22 — 5134