Контракти.ua

8955  —  24.09.09
У "Нафтогаза" плохие новости
У

Люксембургская фондовая биржа приостановила торги пятилетними евробондами НАК "Нафтогаз Украины" на $500 млн в связи с допущенным компанией нарушением правил биржи.

Cогласно заявлению биржи, торги евробондами приостанавливаются с 24 сентября до дальнейших уведомлений, передает Рейтер.

Сегодня же международное рейтинговое агентство Fitch Ratings понизило долгосрочные рейтинги дефолта эмитента в иностранной и национальной валюте НАК "Нафтогаз Украины" с "CC" до "С" и сохранило по ним негативный прогноз.
Как отмечается в сообщении, понижение отражает недавнее объявление "Нафтогаза" и правительства Украины об их намерении реструктуризировать все долги "Нафтогаза", деноминированные в иностранной валюте.
 

Статьи по теме
Яким буде дефіцит енергогенерації взимку
Яким буде дефіцит енергогенерації взимку

Вірогідний дефіцит в енергосистемі до початку грудня поточного року, який неможливо повністю покрити імпортом, складе близько 4 ГВт. При цьому підготувати до роботи вітчизняні енергетики зможуть, з урахуванням відновленої генерації, приблизно 14-15 ГВт генерувальних потужностей.
18.09 — 228

Бізнес потребує пом’якшення валютних обмежень – опитування
Бізнес потребує пом’якшення валютних обмежень – опитування

Європейська бізнес-асоціація провела опитування бізнесу та виявила актуальні потреби щодо помʼякшення валютних обмежень.
16.09 — 127

В Україні зріс попит на китайські авто
В Україні зріс попит на китайські авто

У серпні 2024 року українці придбали понад 1700 легкових авто, ввезених із Китаю. Це на 61% більше в порівнянні з серпнем минулого року.
16.09 — 203