Контракти.ua

6806  —  15.08.17
Газпром придумал способ «списать» газ для оккупированного Донбасса на Нафтогаз
Газпром придумал способ «списать» газ для оккупированного Донбасса на Нафтогаз

ОАО "Газпром" через месяц после начала несанкционированных поставок газа на оккупированные территории Донбасса впервые за 20 лет сменил международного аудитора на российского.

Об этом пишет НАК "Нафтогаз Украины" в Facebook.

"Уже 627 дней мы не покупаем газ у российского поставщика. Но компания считает, что нам газ продает. Интересно, что через месяц после того, как Газпром заявил о несанкционированных поставках газа на оккупированные территории, он впервые за 20 лет сменил международного аудитора. Теперь в отчетности можно найти поставленые на Донбасс миллиарды кубометров газа", - говорится в сообщении.

По сообщениям российских СМИ, Газпром в первом полугодии поставил на Донбасс 1,389 млрд кубометров газа. Российская компания заявляет, что НАК "Нафтогаз Украины" в сумме задолжал ей за якобы поставленный в предыдущие периоды газ 3,34 млрд. долл.

Статьи по теме
Відкотився на десятки років. Експерт розповів про можливості ХАМАСу після боїв у Секторі Газа
Відкотився на десятки років. Експерт розповів про можливості ХАМАСу після боїв у Секторі Газа

Ізраїль майже знищив бойовий потенціал ХАМАС у Секторі Газа. Ісламістський рух фактично відкотився на десятки років назад.
09.10 — 272

Індія відмовилася купувати російський газ з проекту
Індія відмовилася купувати російський газ з проекту "Арктик СПГ 2", що потрапив під санкції

Індія не купуватиме скраплений природний газ (СПГ), виготовлений у рамках російського проекту "Арктик ЗПГ 2", який знаходиться під санкціями західних країн.
30.09 — 228

"Сила Сибіру-2" на паузі. Що це за газопровід та чому Китай "динамить" Росію

Амбіційний проект "Сила Сибіру-2" з будівництва ще одного газопроводу із Росії до Китаю поставлено на паузу і, схоже, надовго. Минулого тижня Монголія не включила його до плану розвитку до 2028 року, і багато хто розцінив це як відстрочку спірного проекту, який міг би стати підтримкою для Москви в умовах санкцій та війни проти України.
28.08 — 280