Контракти.ua

826  —  28.07.17
Likarni.com — український сервіс пошуку лікарів та клінік
Likarni.com — український сервіс пошуку лікарів та клінік

Портал likarni.com — це можливість знайти діагностичний центр, клініку і оформити заявку на прийом до обраної медичної установи, лікаря або на послугу.

Турбота про вас

Проект Likarni.com створений для людей, яких хвилює їхнє здоров'я, бажають отримати медичну допомогу від досвідчених і кваліфікованих лікарів, не витрачаючи дорогоцінного часу в чергах. Співробітники сall-центру в режимі онлайн дадуть відповіді на Ваші питання, допоможуть знайти клініку, оберуть найбільш зручний для Вас варіант запису до фахівця, запишуть на прийом до лікаря протягом 5-7 хвилин. Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті або скористайтеся формою зворотного зв'язку, і всю роботу з пошуку потрібного Вам лікаря-клініки-медпослуги виконають кваліфіковані співробітники сall-центру.

Економія вашого часу

Банальне порівняння, але білка в колесі — найточніше висловлювання про людину XXI століття. Ми забули про поняття «вільний» час. Робота-дім — головний ланцюжок, який дуже складно розірвати. У такому ритмі ніколи подумати про нормальний обід, а здоров'ю і зовсім ніколи приділити навіть кілька годин. Розглянемо просту та прозаїчну ситуацію. Що зробить людина, у якої болить голова другий день поспіль? Людина XXI століття піде в аптеку, купить знеболююче, яке порадить продавець-консультант, а потім піде на роботу. Так, головний біль пройде, але! Своїми діями Ви «заглушите» симптоматику і все. Але ж навіть звичайний головний біль, який не проходить кілька днів, може бути першою ознакою пухлини головного мозку. І тут знову виникає питання, чому людина навіть після цієї інформації не піде до лікаря? «У мене немає часу», — саме таку відповідь ми почуємо від 90 % опитаних. Likarni.com займуться вирішенням Вашої проблеми, а Ви при цьому не витратите дорогоцінного часу.

Усі тяготи пошуку клініки-лікаря-послуги покладіть на сервіс Likarni.com, який:

●       допоможе вам в режимі онлайн визначитися з вибором лікаря і записатися на прийом до вибраного фахівця;

●       надасть тільки актуальну і перевірену інформацію;

●       допоможе вибрати медичний заклад з урахуванням усіх ваших вимог (район міста, віддаленість від метро);

●       підбере зручний для Вас час візиту до лікаря.

Компетентні консультанти сall-центру вислухають всі побажання, оформлять заявку, дадуть відповіді на всі Ваші запитання.

Зручний та якісний портал

Кожен відвідувач Likarni.com може ознайомитися з каталогом медичних послуг і актуальними цінами. Алфавітний покажчик спростить Вам завдання пошуку необхідної медпослуги. Так, ознайомившись з інформацією про декілька клінік або діагностичних центрів, Ви зможете обрати медустанову, орієнтуючись на її цінову політику, графік роботи і розташування.

Із Likarni.com зручно і приємно працювати, тому що на порталі тільки перевірена інформація про клініки та лікарів України, актуальні акції медустанов України, зручний онлайн-пошук лікарів, клінік і медичних послуг.

Likarni.com — сучасний онлайн-сервіс запису до приватних медичних установ України, який допоможе кожному та заощадить час!

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344