Контракти.ua

543  —  31.05.17
Опублікована програма Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресована садівничій та переробній галузям
Опублікована програма Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресована садівничій та переробній галузям

22-23 червня 2017 року, Вінниця, Україна Розважально-готельний комплекс «Гостевія» (С. Стрижавка, 10 км від Вінниці) Офіційний сайт: forum.techdrinks.info

Головний акцент - переробка та збут фруктів і ягід. Одна з ключових тем - ягодоводство в Україні та його перспективи для ринків Європи і світу. Важлива частина конференції - переговори з представниками торговельних і ресторанних мереж.

Дводенна конференція включає теоретичну частину - лекції і доповіді експертів, прикладну - виставки-презентації фреш-продукції, продуктів переробки, техніки і технологій, а також масштабний бізнес-тур.

Конференція буде проходити під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Учасники конференції - підприємства та фермерські господарства, постачальники техніки зі зберігання, заморожування, доопрацювання, переробки і пакування продукції, представники торговельних мереж, підприємств-експортерів. Флагманами заходу стануть найбільші міжнародні компанії BAYER, VORAN (Австрія) і HAYGROVE (Польща).

Актуальними для українських садівників стануть поради та досвід делегації польських експертів зі створення успішного ягідного бізнесу: доктор Павло Кравець, доктор Мирослав Коженьовський (Bayer) і Марек Ямри (HAYGROVE).

Ознайомить  з інноваціями компанії «Артес Політехніка Україна» директор Іван Пухальський в докладі: «Новітні системи захисту саду і ягідника: наперекір граду, дощу, шкідників».

З презентацією «Підготовка плодово-ягідної продукції для сушіння і заморозки (від миття до нарізки), виготовлення плодово-ягідної консервації: соки, джеми, пюре, компоти» виступить Марина Савін, менеджер з продажу італійської компанії M.F.T. srl.

В рамках круглого столу «Інтелектуальна власність на захист ваших інвестицій» виступлять досвідчені юристи патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери».

В ході бізнес-туру, запланованого на 23 червня, учасники конференції відвідають компанію «Дари Поділля», де виробляють соки, і компанію «Аграна Фрут», яка випускає фруктово-ягідні наповнювачі,  садівниче і ягідницьке  господарства регіону -  «Агро-Еталон» і «Еко-Ніка». Для горіховодів запланований візит в фермерське господарство «Єфрем», де проведуть майстер-клас по догляду за горіховим садом.

Організатори Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту» - інформаційно-видавничий проект «Технології та інновації».

Ознайомитися з умовами участі, зареєструватися і подивитися повну Програму можна на офіційному сайті: forum.techdrinks.info.

Сторінка конференції в Фейсбук.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389