Виробництво напоїв та інших продуктів на основі фруктів, ягід, меду, горіхів і трав - це реальний шанс для садівничих підприємств вийти на нові ринки збуту, шляхом впровадження інноваційних технологій переробки: заморозки, сушки, сублімації, консервування, виробництва джемів, сиропів, пюре, виготовлення плодово-ягідних вин, натуральних соків і фруктово-ягідних настоянок, вермутів і сидрів. Унікальну можливість дізнатися про передові методи переробки фреш-продукції і отримати інструменти для виходу на новий рівень надасть Міжнародна науково-практична конференція садівничої та переробної галузей «Технології та інновації: від землі до готового продукту».
Головним акцентом Другої Міжнародної науково-практичної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресованої представникам садівничої та переробної галузей, стане переробка і збут фруктів і ягід.
Однією з основних тем конференції будуть нові технології в обладнанні для виготовлення напоїв з фруктів і ягід - соків, плодово-ягідних вин, ароматних настоянок, а також сучасні підходи до їхнього просування на ринку. А виставка-презентація продукції садівничих, ягідних, переробних підприємств та презентація оригінальних українських напоїв (алкогольних і безалкогольних) на основі фруктів, ягід, меду і горіхів неодмінно переконає в перспективності цього напрямку.
Учасники конференції - підприємства та фермерські господарства, постачальники техніки зі зберігання, заморожування, доопрацювання, переробки і пакування продукції, представники торговельних мереж, підприємств-експортерів. Флагманами заходу стануть найбільші міжнародні компанії BAYER, VORAN (Австрія) і HAYGROVE (Польща).
Детальна інформація http://forum.techdrinks.info/