Контракти.ua

5851  —  04.04.13
Дві «тушки» розповіли про політичну корупцію Яценюка
Дві «тушки» розповіли про політичну корупцію Яценюка

Народні депутати України Олег Канівець та Ігор Скосар, що вийшли з фракції «Батьківщина», оприлюднили маніфест з обвинуваченнями проти Арсенія Яценюка.

У маніфесті Канівець і Скосар зазначили, що з урахуванням неминучості участі в «політичних корупційних схемах Арсенія Яценюка», вони прийняли «єдино можливе рішення - покинути лави фракції».

Нардепи зазначили, що те, що партія перетворилась на політичний «театр одного актора» - Яценюка.

«Ми стали заручниками маніакального прагнення лідера фракції "Батьківщина" стати єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах у 2015 році.

Яценюк сьогодні намагається керувати партією, не враховуючи думки соратників і реалізуючи тільки власні амбіції», - зазначили у маніфесті опозиціонери.
«Повна узурпація влади Арсенієм Петровичем веде до внутріпартійного розколу. Фактично Яценюк - політичний корупціонер, який мріє стати національним лідером», - підкреслюють депутати.

«Участь в опозиційному постановочному шоу не для нас. Ми не хочемо втрачати нашу політичну орієнтацію, продовжуючи брати участь у театрі політичного абсурду, в який перетворилася фракція "Батьківщина". Ми обіцяли своїм виборцям відстоювати їх інтереси в парламенті - і саме це і надалі буде пріоритетом нашої роботи в Раді!», - підсумували нардепи пише УНН.

 

 

Статьи по теме
Україна може зробити більше для боротьби з корупцією – Держдеп США
Україна може зробити більше для боротьби з корупцією – Держдеп США

У Вашингтоні вважають, що Україна може зробити більше для боротьби з корупцією.
27.02 — 240

Корупція у ВЛК може зрости вдвічі: голова НАЗК назвав головні ризики
Корупція у ВЛК може зрости вдвічі: голова НАЗК назвав головні ризики

Весь документообіг під час проходження військово-лікарської космісії паперовий, а це означає, що будь-які документи на будь-якій стадії можна замінити й підробити.
30.12.23 — 363