Контракти.ua

7738  —  04.02.13
Хорошковский бежал из Украины – источник в «Интере»
Хорошковский бежал из Украины – источник в «Интере»

Продажа Валерием Хорошковским медиагруппы «Интер» Дмитрию Фирташу может быть связана с возможным давлением на него после критики власти на «Интере».

«Действия Валерия Хорошковского привлекли внимание «семьи президента», поэтому не исключено, что сейчас с помощью продажи канала своему партнеру он пытается спасти этот актив», - цитирует «Коммерсант-Украина» заявление источника, близкого к одной из сторон переговоров.
Сам Хорошковский, по данным менеджеров канала «Интер», был вынужден покинуть страну – с конца декабря он находится, по данным разных источников, во Франции или Монако.

Напомним, компания K.H. MEDIA LIMITED, принадлежащая Хорошковскому, заключила соглашение о продаже компании INTER MEDIA GROUP LIMITED за $2,5 млрд. Покупателем выступила компания GDF MEDIA LIMITED, принадлежащая Дмитрию Фирташу.

В то же время, по мнению ряда экспертов, фактически продажи «Интера» Фирташу могло и не состояться, а информация о сделке – специально запущенная «утка».

Статьи по теме
Інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним The Economist. Основні моменти
Інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним The Economist. Основні моменти

Автор: The Economist. Переклад: Mortis Aeterna. Це відредаговані основні моменти нашого інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ генералом армії Валерієм Залужним від 3 грудня 2022 року. Розпочав він зі свого особистого погляду на війну.
15.12.22 — 785

Найманцями є саме «вагнерівці», а не бійці Інтернаціонального легіону – спікер
Найманцями є саме «вагнерівці», а не бійці Інтернаціонального легіону – спікер

Членів Інтернаціонального легіону оборони України, на відміну від «вагнерівців», не можна вважати найманцями з огляду на визначення міжнародного права і дотримання його українською стороною.
14.06.22 — 491

"Вони всі горять бажанням перемогти Путіна": у Міноборони розповіли, де сьогодні воює "Інтернаціональний легіон"

Частина "Інтернаціонального легіону", який входить до складу Збройних сил України, сьогодні воює за нашу державу у найгарячіших точках. Бійці легіону, які не мають достатньо навичок для боротьби на фронті, виконують інші важливі завданя.
06.06.22 — 643