Контракти.ua

5522  —  31.01.13
Ляшко впіймав Яценюка на «політичній мастурбації»
Ляшко впіймав Яценюка на «політичній мастурбації»

Голова політпартіі «Батьківщина» Арсеній Яценюк займається політичною мастурбацією і тільки імітує процес звільнення Юлії Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив лідер «Радикальної партіі» Олег Ляшко.

«Сьогоднішні збори депутатів без регіоналів та комуністів могли стати оксамитовою революцією в парламенті, натомість «опозиційні» вождики перетворили ці збори на чергову комедію на втіху регіоналів. Раніше до мене звернулись представники секретаріату фракції «Батьківщина» з проханням підписатися за проведення позачергової сесії. Звісно, я підтримав і в той же день дав доручення помічниці поставити факсиміль мого підпису. А вчора від імені «об'єднаної опозиції» Турчинов закликав всіх небайдужих депутатів підтримати проведення сьогоднішніх зборів. Оскільки для мене звільнення Юлії Тимошенко важливіше власних політичних амбіцій, я прийшов на збори. І, уявляєте, ці подонки, які просили мене підписатися і підтримати збори - вони навіть не дали мені можливості виступити! Це так вони закликають всіх «об'єднуватися» заради звільнення Тимошенко? Насправді сьогодні горе-опозиціонери остаточно довели, що вони і не збираються звільняти Юлю. Яценюк мріє про те, щоб вона якнайдовше сиділа у тюрмі, а він разом з іншими «вождиками» і надалі, заробляючи рейтинг на горбу Тимошенко, служитиме Януковичу», – впевнений Ляшко.

Статьи по теме
МОЗ хоче відмовитися від інвалідності, тому що це не повертає людину до
МОЗ хоче відмовитися від інвалідності, тому що це не повертає людину до "економічного стану" – Ляшко

Реформування медико-соціальної експертної комісії вже ухвалили.
06.10.23 — 516

Військовий облік для жінок. Ляшко поставив крапку у питанні виїзду за кордон з 1 жовтня
Військовий облік для жінок. Ляшко поставив крапку у питанні виїзду за кордон з 1 жовтня

Українські жінки-медики та жінки-фармацевти можуть безперешкодно їхати за кордон, і правило про необхідність для них стати на військовий облік з 1 жовтня не привнесе змін в умовах виїзду, проте для деяких категорій обмеження все ж таки є.
28.09.23 — 374

Росія не погоджується на коридори для доставки ліків на окуповані території, - Ляшко
Росія не погоджується на коридори для доставки ліків на окуповані території, - Ляшко

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, що вже півроку росіяни не дають можливості доставити медичні препарати в окуповані лікарні.
13.08.22 — 477