Контракти.ua

5275  —  11.03.10
Украину ждет резкая смена внешнеполитического курса
Украину ждет резкая смена внешнеполитического курса

Новый министр иностранных дел Константин Грищенко резко поменяет внешнеполитический курс Украины.

 

«Украину ожидает резкое изменение внешнеполитического курса...К.Грищенко ранее выступал против НАТО, но как дипломат он будет пытаться избежать резких поворотов, продолжать декларировать курс на европейскую интеграцию, но курс в целом не будет зависеть от него...Очевидно, что тема, касающаяся НАТО на практике буде забыта и все будет делаться вопреки закону. Будет сворачивание этой политики», - цитирует «РБК-Украина» экс-министра иностранных дел, главу комитета ВР по вопросам европейской интеграции и нардепа от НУ-НС Бориса Тарасюка.
Б.Тарасюк прогнозирует усиление внешней политики в отношении России в части Таможенного союза и Единого экономического пространства.

Статьи по теме
Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 750

В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст
В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст

У березні РНБО ухвалила рішення, відповідно до якого призупинено діяльність 11 проросійських партій. Цим рішенням також було покладено обов’язок на Міністерство юстиції подати відповідні позови щодо заборони діяльності цих партій.
22.06.22 — 944

В Україні заборонили діяльність партії
В Україні заборонили діяльність партії "ОПЗЖ"

Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова заборонив діяльності партії "Опозиційна платформа - За життя" на території України. Все майно політсили буде передано у власність держави.
20.06.22 — 600